Gartnertjenester

Gartner i Bergen

Er du på jakt etter en gartner eller hagehjelp i området i eller rundt Bergen? Fortvil ikke. Job Renhold AS tar med glede på seg oppdrag som kan lette dine bekymringer for hagen.

Vi tilbyr oss å klippe gresset, luke ugress, rive gress og løv, plante blomster, vanne plantene, rydde søppel, kjøre skrot på fyllingen, spyle plattingen, måke snø, renske takrennene, trimme hekken og høste frukt og bær. Vårt mannskap har relevant opplæring og erfaring.

De fine sommerdagene i Bergen er få og korte. Drømmer du om å kunne dra større nytte av de deilige sommerdagene, og en fin hage når du ikke er på jobb? Hvorfor ikke snakke med oss om det?

Vi kan tilpasse oss ditt budsjett slik at du får frigjort litt tid til de hyggelige tingene livet har å by på, slik at du slipper å svette over mose og ugress på dine verdifulle fridager og lune ettermiddager. Om du ikke er fornøyd, retter vi opp feilen, eller du får pengene tilbake.

Send oss en melding

Har du noen oppgaver du ønsker å drøfte med oss? Vi kommer gjerne på en kostnadsfri inspeksjon innen vi avtaler pris på oppdraget.